Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas.
Jag godkänner

KONFERENS UMEÅ

Välkommen till en rogivande och kreativ plats för ditt nästa arrangemang. Miljön ger plats för stor inspiration, reflektion och arbetsglädje. Vi har konferenslokalen för er i Umeå.

Endast 30 minuter från Umeå vid havet med vackra vyer. Kontakta oss for möjlighet ordna transport för större sällskap för den perfekta konferensen eller eventet.

Vi erbjuder möjligheten till alla typer av arrangemang: fester, konferenser, företagskickoff, mingelfest, kundevent, bröllop, födelsedagskalas, dop, konfirmation, disputation och mycket mer.

Med våra egna sjöbodar samt hjälp från våra samarbetspartners kan vi erbjuda övernattning i enkelrum i en magisk miljö. Perfekt för arbetsmöten och mindre konferenser.

Våra konferenslokaler är belägna i tre etage och kan ta emot grupper upp till 150 personer och alla mötesrum har fullständig utrustning med wifi, projektor, stor vit duk samt konferensblock och pennor.

Vi hjälper er att skapa ett minnesvärt arrangemang med planering av mat och dryck, bussresor, aktiviteter (i och utanför havet). Vår köksmästare skapar gärna spännande och smakfulla menyförslag till er.

Ta kontakt med oss så skräddarsyr vi ett upplägg efter era önskemål.

VÅRA KONFERENSLOKALER

För mer information och bokning: 090-12 99 90 alt. boka@kvarkenfisk.se

Konferenslokal Bryggan, konferens Umeå

Konferanslokal Bryggan

14 personer, styrelsesittning

Konferenslokal Kajutan, konferens Umeå

Konferanslokal Kajutan

40 personer i biosittning och 25 personer i skolsittning

Konferens- och festlokal Aktersalongen, konferens Umeå

Konferans- & festlokal Aktersalongen

150 personer