Bröllop intill havets vågor

LEONARDOS JUL

Vi skräddarsyr er dag tillsammans!

När ni bokar ert bröllop hos oss på KvarkenFisk inleder vi med ett planeringsmöte där ni berättar era önskemål och tillsammans går vi igenom hur dagen kommer att se ut.

 

Arrendera hela KvarkenFisk

På KvarkenFisk stänger vi restaurangen för allmänheten om ni önskar mot ersättning för att ni ska få bästa upplevelse på er speciella dag tillsammans med era gäster.

 

Dekoration och utsmyckning

Vi dukar upp borden i restaurangen med glas, bestick och enklare blommor. Om ni önskar blomsterdekorationer bekostar ni det själva. Samt placerar ni ut programblad, menykort och bordsplaceringar.

 

En dag att fira in med bubbel, snittar och mingel!

Ni har möjlighet att beställa både snittar och bubbel som vi arrangerar fint. Om vädret tillåter rekommenderar vi att hålla till på vår altan som är belägen precis vid vattnet eller på bryggan. Inomhus alternativ går både i vår rymliga restaurang med stora panorama fönster mot havet eller i vår festlokal.

 

Middag och dryck

Vi vet hur viktig er dag är och vill såklart framhäva det även i matväg! Ni är med och utformar er egna bröllopsmeny tillsammans med KvarkenFisk köksmästare. Om ni önskar en färdig meny utan egna finesser kan vi ordna det. Dryck till middag kommer vi skapa ett dryckespaket som förgyller rätterna. Alkoholfritt alternativ vid efterfrågan.

 

Festlokal med musik och dans

Dans och fest sker bäst i vår festlokal! Där vi har en ljudanläggning som fyller hela rummet och där ni enkelt kopplar upp er egna Spotify-lista. Om ni har eget band eller DJ kommer de behöva ta med egen utrustning.

 

Vickning

Om ni önskar vickning mot natten går det utmärkt att ordna. Det mest populära är korv med bröd. Det kommer vara självservering som vi ställer fram.

 

Baren är såklart öppen

Vi öppnar en fullt utrustad bar efter middagen, där ni som brudpar själva väljer om ni har öppen bar eller om gästerna betalar själva. Vi stänger baren klockan 01:00.

 

Övernattning vid havet

På KvarkenFisk har vi fyra stycken sjöbodar med möjlighet att hyra två stycken utöver. Sjöbodarna är belägna precis vid vattnet med en dubbelsäng och två stycken enkelsängar, egen toalett och dusch. Det finns även en ställplats där ni kan ställa egna husvagnar/husbilar/campervan och en gästhamn där ni enkelt förtöjer båten. Kontakta oss om ni behöver tips på fler sovplatser!

 

Vi kommer behöva från er:

Senast fyra veckor innan den stora dagen vill vi ha en komplett lista med allergi och specialkoster, samt bordsplacering och kontaktuppgifter till toastmaster/madame så vi kan stämma av hur kvällen är upplagd.

 

Vi längtar att få förgylla er stora dag här på KvarkenFisk och vill göra den så perfekt som möjligt!

Tveka inte att höra av er till oss på info@kvarkenfisk.se